Det handler om nærhed!
Nærhed til alt!

Thomas Gellert LarsenThomas er Farmens landmand og direktør. Thomas er uddannet driftsleder med Grønt Bevis fra Den Classenske Agerbrugsskole på Næsgård. Sidenhen har Thomas drevet Vejrø i Smålandshavet og omlagt Steensgård på Sydfyn til økologi. Således har Thomas de sidste 12 år arbejdet med økologisk landbrug.

BJØRN SALLING, FOKUS FOLKEOPLYSNINGVisionen om Egholm Folkefarm er forrygende og første gang jeg læste om den var jeg tændt. Til daglig er jeg direktør i FOKUS Folkeoplysning der bl.a. ejer den socialøkonomiske virksomhed KaffeFair. FOKUS har skudt penge ind i realiseringen af Egholm Folkefarm og samarbejder omkring oplæring af ledige indenfor landbrug og gartneri. Det giver en fantastisk synergi, at vi på den måde kan hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og samtidig være med til at producere økologiske råvarer til KaffeFair’s 5 afdelinger. Men FOKUS arbejder også med oplysning og debat. Og i den sammenhæng giver det også god mening, at vi sammen med Egholm Folkefarm, kan være til at vise hvor meget vi selv kan påvirke vores miljø og sundhed.
Som far til fire børn, og ansvaret for den daglige madlavning, er jeg naturligvis også optaget af muligheden for at købe gode økologiske og lokalt producerede råvarer. Og Egholm vil jeg også meget gerne være med til at værne om, som en bynær naturperle.

SISSEL C. N. HERMANSENUddannet folkeskolelærer i 2004 fra Aalborg Seminarium. Afsluttet Serviceøkonomuddannelsen i 2006 fra Aalborg Erhvervsakademi. Diverse kurser i coachning, entrepreneurship, salg, oplevelses-økonomi og eventledelse.

Ejet og drevet Hou strand cafe i 2 år. Været ansat på Vejrø i 3,5 år som business manager.

THOMAS ORY NIELSENFOKUS er partner i Egholm Folkefarm og driver projektet FOKUS Agro på Farmens jord. FOKUS er, blandt meget andet, fælleskaber, udvikling og læring samt socialt ansvar. FOKUS driver også KaffeFair som aftager en del af Farmens produkter.

JOHN HJELMThomas er Farmens landmand og direktør. Thomas er uddannet driftsleder med Grønt Bevis fra Den Classenske Agerbrugsskole på Næsgård. Sidenhen har Thomas drevet Vejrø i Smålandshavet og omlagt Steensgård på Sydfyn til økologi. Således har Thomas de sidste 12 år arbejdet med økologisk landbrug.

FOKUS FOLKEOPLYSNINGFOKUS er partner i Egholm Folkefarm og driver projektet FOKUS Agro på Farmens jord. FOKUS er, blandt meget andet, fælleskaber, udvikling og læring samt socialt ansvar. FOKUS driver også KaffeFair som aftager en del af Farmens produkter.